Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
image image image
Вака ни започна учебната година...
43 години постоење
Училишен двор
Вака ни започна учебната година... Познатиот шоумен, музичар, прекрасен актер, талентиран писател, светски, а наш... ИГОР ЏАМБАЗОВ, со гордост ќе прераскажуваме, дека токму ТОЈ,   Читај повеќе...
43 години постоење Оваа година училиштето слави 43 години постоење, 1975-2018 година. Читај повеќе...
Училишен двор Омилено место на учениците и вработените за одмор и рекреација. Уреден во стилот на пејзажна архитектура со естетска и рекреативна цел.  Читај повеќе...

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 15.09.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ - 9.9.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ - 06.09.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 27.08.2020 год.

РАСПОРЕД за вонредни и класни испити - август 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 10.07.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 27.06.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 23.06.2020 год.

РАНГ ЛИСТИ од уписите за прва година на 16 и 17.06.2020 година

ЛИСТА ПО ПРЕДМЕТИ - ВОНРЕДНИ ИСПИТИ-ЈУНИ 2020

РАСПОРЕД - за полагање вонредни испити-ЈУНИ 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД ВОНРЕДНИТЕ ИСПИТИ - МАЈ 2020

ЗА ПОЛУМАТУРАНТИТЕ...

РАСПОРЕД за упис на ученици во прва година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за пријавување на вонредни испити - јуни 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ за НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ и КЛАСНИ СОВЕТИ - 11.06.2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ДРЖАВНА МАТУРА 2019/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛАСНИ СОВЕТИ - на 28.05.2020 година

РАСПОРЕД за полагање на вонредни испити - Мај 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ за вонредните ученици за мајска сесија 2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 20.05.2020 год.

ПРОТОКОЛ на Владата за одржување на работни состаноци

ИЗВЕСТУВАЊЕ за наставниците кои предаваат во IV година 

ИЗВЕСТУВАЊЕ за учениците од завршните години на образование

РЕЗУЛТАТИ од вонредните испити - АПРИЛ 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 06.05.2020 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за формирање на Тимови за промоција на училиштето

ОГЛАС за запишување на ученици во прва година во учебната 2020/2021 год.

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 30.04.2020

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 24.04.2020

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 21.04.2020

РАСПОРЕД за полагање на вонредни испити - Април 2020

 
 
   

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ за учебната 2019/2020 година - РАСПОРЕД ПО КЛАСОВИ

ПРИЛАГОДЕН РАСПОРЕД на времетраење на часовите за online настава
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ за користење на средства за електронска комуникација

   

Страница 1 од 18

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Facebook

Последни галерии

Новости

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Екскурзија

Оваа учебна година учениците од III и IV година реализираа повеќе дневна меѓународна екскурзија во Будимпешта, Унгарија.

Повеќе..
ПАТРОНАТ

ПАТРОНАТ   На 17.11.2010 година средното општинско училиште Крсте Петков Мисирков го одбележува својот патронат, со свечена програма по тој повод и со организирање на спортски натпревари.

Повеќе..
Униформи

Минатата учебна година за прв пат од постоењето на нашето училиште беа воведени во употреба работни униформи за сите ученици во училиштето.

Повеќе..
УПН

Програма: УСЛОВЕН ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК (УПН) - обезбедува парични надоместоци на домаќинства (кои се квалификуваат за социјална парична помош),

Повеќе..
TRASH FASHION

Подготовки за натпреварот TRASH FASHION

Повеќе..
Прелиминарни резултати 2016

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ од екстерното проверување, извршено на ден 07.06.2016 и 10.06.2016 год.  АКЦИСКИ ПЛАН

Повеќе..