Categories
Известувања

Известување за сите вонредни кандидати

Се известуваат сите вонредни кандидати кои ќе полааат испити в декемврискиот испитен рок дека пријавувањето на истиот ќе се врши во период од 11.12 – 18.12. 2020 година. Полагањето на испитите ќе биде од 21.12 – 30.12.2020 година, по распоред кој дополнително ќе биде објавен на училишниот вебсајт.