Categories
Известувања

Известување до наставниците, учениците и пошироката јавност

Се известуваат наставниците, учениците и пошироката јавност дека од утре ќе започнат градежни работи за реконструкција на санитарните јазли во училиштето, по успешно спроведен тендер за јавна набавка.