Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар
image image image
Вака ни започна учебната година...
43 години постоење
Училишен двор
Вака ни започна учебната година... Познатиот шоумен, музичар, прекрасен актер, талентиран писател, светски, а наш... ИГОР ЏАМБАЗОВ, со гордост ќе прераскажуваме, дека токму ТОЈ,   Читај повеќе...
43 години постоење Оваа година училиштето слави 43 години постоење, 1975-2018 година. Читај повеќе...
Училишен двор Омилено место на учениците и вработените за одмор и рекреација. Уреден во стилот на пејзажна архитектура со естетска и рекреативна цел.  Читај повеќе...

ВАЖНО! СТИПЕНДИИ ЗА ЗАИНТЕРЕСИРАНИ МАТУРАНТИ

ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИНТЕРНИ ИСИТИ И ПРОЕКТНИ ЗАДАЧИ ОД УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ - АВГУСТОВСКИ ИСПИТЕН РОК

ПРИЈАВУВАЊЕ ВО АВГУСТОВСКИ ИСПИТЕН РОК - ДРЖАВНА МАТУРА , УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

ТЕРМИНИ ЗА ПРИГОВОРИ - УПАТСТВО ЗА ПРИГОВОРИ

ФОРМУЛАР ЗА ПРИГОВОР ЗА ДРЖАВНА МАТУРА - ПРИМЕР УПЛАТНИЦА ЗА ПРИГОВОР

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД УЧИЛИШНАТА МАТУРСКА КОМИСИЈА

РЕЗУЛТАТИ - ОД ОДРЖАНИТЕ МАТУРСКИ ИСПИТИ - ОД ДРЖАВНА МАТУРА, УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

ПРАВИЛА - ЗА ПОЛАГАЊЕ НА МАТУРСКИ ИСПИТИ

ОБЈАВУВАЊЕ  - НА РЕЗУЛТАТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА

ТЕРМИНИ - ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ЕКСТЕРНИ ИСПИТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА 

ИНФОРМАЦИЈА - ЗА КОНКУРСИТЕ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ - студиска 2013/2014

 

РЕЗУЛТАТИ од Меѓународниот натпревар по математика КЕНГУР 2013

 

Одбележан 6-ти март СВЕТСКИ ДЕН НА МАТЕМАТИКАТА

Читај повеќе: 6-ти март

   

ИЗВЕСТУВАЊЕ - за пријавување на Државна матура 2013 - повеќе информации

 

ЕВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ОТПАД -  19-25.11.2012

Читај повеќе: Помалку отпад

   

Страница 8 од 18

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Facebook

Последни галерии

Новости

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Екскурзија

Оваа учебна година учениците од III и IV година реализираа повеќе дневна меѓународна екскурзија во Будимпешта, Унгарија.

Повеќе..
ПАТРОНАТ

ПАТРОНАТ   На 17.11.2010 година средното општинско училиште Крсте Петков Мисирков го одбележува својот патронат, со свечена програма по тој повод и со организирање на спортски натпревари.

Повеќе..
Униформи

Минатата учебна година за прв пат од постоењето на нашето училиште беа воведени во употреба работни униформи за сите ученици во училиштето.

Повеќе..
УПН

Програма: УСЛОВЕН ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК (УПН) - обезбедува парични надоместоци на домаќинства (кои се квалификуваат за социјална парична помош),

Повеќе..
TRASH FASHION

Подготовки за натпреварот TRASH FASHION

Повеќе..
Прелиминарни резултати 2016

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ од екстерното проверување, извршено на ден 07.06.2016 и 10.06.2016 год.  АКЦИСКИ ПЛАН

Повеќе..