Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Локација

Адреса:

ул. „Гоце Делчев“  б.б.  7240 Демир Хисар

   Flag-Macedonia.svg    Република Македонија

lokacija

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?