Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Andreas              logo_novo

                          АНДРЕАС НАЈДОВСКИ                                                         ЛОГО

Дизајнер на логото на нашето училиште е Андреас Најдовски, наш поранешен ученик. Тој е исклучително креативна личност, чии интереси се сите области од ликовната уметност и компјутерската графика.

Логото е изработено во Adobe Photoshop CS3. Значаен дел во него има книгата, како неизоставен дел од процесот на школување, и воопшто, од човековиот живот.

Освен Adobe Photoshop, Андреас, вешто ги совлада Adobe Premier, Corel Draw, Photoscape и други програми каде им се дава прилика на неговите оригинални идеи, кои секогаш резултираат со успех.

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?