Среда, Јануари 29, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

  Naslovna_slika_EKO

Интуитивниот мир е свет дар,

а рационалниот ум е верен слуга.

Ние створивме друштво кое ги цени луѓето,

а ги заборава даровите на природата.

~Albert Einstein~

         ekomen_ucil

         ekomen_odbor

         ekomen_aktiv

         ekomen_kalen

         ekomen_zanim

         ekomen_kodeks

 

 

 

 

 

 

Стручниот актив од јазичната група на предмети:  
Стручен актив од природно-математичката група на предмети:
   -  Анекс! (Култура за здраво живеење и Биологија)
   -  Подготовка за наставен час!  (Култура за здраво живеење)

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?