Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Училишен одбор

 

Членови на Училишен одборПретставници на наставниците

Ристо Гулевски - Претседател на УО

Христина Мицевска

Вера Дајовска

Јасмина Дамчевска Заменик претседател на УО

Претставници на родителите

Пецо Деспотовски 

Никола Настевски

Борис Наумовски  

Претставници на основачот

Горан Петрушевски

Борче Котевски

Валентина Најдовска

Претставник на МОН

Веле Радевски

Претставник на Стопанската комора

Владо Најдовски

 


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?