Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Одговорен за настава

Весна Миновска - професор по англиски јазик

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?