Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Додатната настава се организира во случај ако кај одреден број на ученици се појават посебни способности и интерес за продлабочување на знаењата во одделни области и дисциплини. Нашето училиште има учествувано на повеќе натпревари и освоено награди.

Додатната настава на учениците се реализира по претходно утврдени програми, кои ги работат предметни наставници заедно со учениците, а истата се реализира преку разни форми на вежби, консултации, индивидуални или групни, користење на дополнителна стручна и научна литература и сл.

РАСПОРЕД ЗА ДОДАТНА НАСТАВА

НАСТАВЕН ПРЕДМЕТ

НАСТАВНИК

ВРЕМЕ НА РЕАЛИЗАЦИЈА

МАТЕМАТИКА

ДИЈАНА ИВАНОВСКА

ЧЕТВРТОК, 13,50-15,00 Ч.

ХЕМИЈА

МИРЈАНА РИСТЕВСКА

ВТОРНИК, 6 И 7 ЧАС

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ВЕРА ДАЈОВСКА

ПЕТОК, 6 ЧАС

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ВЕСНА МИНОВСКА

ЧЕТВРТОК, 6 ЧАС

МАТЕМАТИКА

МАЈА ЛОЗАНОВСКА

ЧЕТВРТОК 7 ЧАС.


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?