Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

РЕЗУЛТАТИ од проектните задачи - 2018

општи предмети

стручни предмети

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?