Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Слободниот избор на литература за читање, покрај онаа која е неопходна во наставата, пружа голем избор на корисни информации и придобивки, кои се во функција на изградба на сестрана личност и продлабочување во магијата на јазикот.  

Овде можете да прочитате статии, напишани од нашите ученици,  за книги кои припаѓаат на оваа категорија. Можеби ќе најдете интересен предлог за што следно да читате во слободното време.

Уредува: Николовска Гордана, III-1 клас, гимназија.


kniga1        kniga2        kniga3

kniga4        kniga5          kniga6


Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?