Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Виктор Митревски

Спорт и спортски активности

Физичките активности во време на самоизолација

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?