Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Весна Миновска

Англиски јазик

II година - гимназија

1. Past Simple and Past Continuous Tense (revision)

2. Past Simple and Past Continuous Tense (exercises)

IV - година - гимназија

1. Reading comprehension: A Brief Biography

2. Present Tenses overview

IV година - стручно

1. Reading and translation: Real life experiences help you test - drive your dream job.

2. Present Tenses overview

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?