Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Вера Стојановска

Англиски јазик

I година - гимназија

Вежби-22.03 , Содржини=24.03

I година - стручно

Вежби-22.03 , Содржини-24.03

II година - стручно

Содржини-2,3 седмица , Содржини-26.03

III година - гимназија

Содржини-2,3 седмица , Содржини-26.03

III година - стручно

Содржини-26.03

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?