Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Мирјана Ристевска

Хемија

I година - гимназија

Киселини , Соли 

I година - стручно

Соли , Некои поважни соли и нивна примена

II година - гимназија

Наставно ливче-1

II година - стручно

Моносахариди , Јаглехидрати , Олигосахариди и полисахариди

Алдехиди и кетони

III година - гимназија

IV година - гимназија

Класен час

Водата - сино злато

Корисни линкови

http://hemija.net/perioden/ 

https://www.sites.google.com/site/epruveticaki/nastava-hemije/8-razred/soli/8-3-3-svojstva

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?