Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Јасмина Дамчевска

Биологија

I година - гимназија

Вештачки екосистем

II година - гимназија

Фотосинтеза , Фактори на фотосинтеза

II година - стручно

Законитости на наследување

III година - стручно

Сетило за вид - око

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?