Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Христина Мицевска

Француски јазик

I година

Вежба-1 , Вежба-2

II година

Вежба-1

III година

Вежба-1

IV година

Вежба-1 , Вежба-2 , Вежба-3

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?