Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Христијан Ивановски

Дендрологија

за период од 16-20.03 , за период од 23-27.03

Расадничарство II година

за период од 13-17.03 , за период од 20-27.03

Расадничарство III година

за период од 12-20.03 , Пресадување на садници 23-28.03

Ловство

за период од 11-18.03 , Ловечки трофеи 22-27,03

Современи технологии - I година

Примена на современи технологии 13-20.03 

Проектирање и аранжирање на зелени површини

Прашања за повторување-1

Екоклиматологија

Вода во почвата , Влажност на воздухот

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?