Понеделник, Март 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Гордана Ристеска

Физика

I година - стручно

е-лекција-1 , е-лекција-2 , Наставно ливче-1 , Наставно ливче-2

III година - гимназија

е-лекција-1 , е-лекција-2

IV година гимназија

е-лекција-1 , е-лекција-2 , Наставно ливче-1 , Наставно ливче-2

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?