Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Дијана Колонџоска

Ликовна уметност

I година - гимназија

Графички дизајн-1 , Графички дизајн-2 , Април-2020

I година - стручно

Ликовно творење и изразување , Моден дизајн. Мода-тренд , Дизајн на накит

Мај-2020 , Јуни-2020

II година - гимназија

April-2020

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?