Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Боро Ѓоревски

Математика

III година - гимназија

Координати на вектор , Растојание меѓу две точки

Делење на отсечка во даден однос - Видео-1 , Видео-2

Експлицитен и општ вид на р-ка на права , Сегментен вид на р-ка на права

Растојание од точка до права

Информатика

I година - гимназија и стручно

Задачи за структури за повторување , Споредбени изрази

II година - гимназија и стручно

Како да се направи веб страна во Notepad , Анимации во PowerPoint , Master slide

Вметнување и форматирање на слики

 

Програмски јазици

III година - гимназија

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?