Понеделник, Октомври 26, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Ана Жежовска

Германски јазик

Прва година

Lektion 12-1 , Lektion 12-2 , Lektion 13 , Lektion 14

Втора година

 Lektion 9-1 , Lektion 9-2 , Lektion 10 , Lektion 11 , Lektion 12

Трета година

Lektion 42 , Lektion 43 , Lektion 44 , Lektion 45

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?