Недела, Февруари 17, 2019
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Број на гласачи
1030
Прв глас
Четврток, 03 Март 2011 08:42
Последен глас
Сабота, 09 Февруари 2019 16:16

Дали и професорите треба да носат работна облека?

Hits Percent Graph
Да
851 82.6%
Не
170 16.5%

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?