Недела, Август 09, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 10.07.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 27.06.2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 23.06.2020 год.

РАНГ ЛИСТИ од уписите за прва година на 16 и 17.06.2020 година

ЛИСТА ПО ПРЕДМЕТИ - ВОНРЕДНИ ИСПИТИ-ЈУНИ 2020

РАСПОРЕД - за полагање вонредни испити-ЈУНИ 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД ВОНРЕДНИТЕ ИСПИТИ - МАЈ 2020

ЗА ПОЛУМАТУРАНТИТЕ...

РАСПОРЕД за упис на ученици во прва година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за пријавување на вонредни испити - јуни 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ за НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ и КЛАСНИ СОВЕТИ - 11.06.2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ДРЖАВНА МАТУРА 2019/2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛАСНИ СОВЕТИ - на 28.05.2020 година

РАСПОРЕД за полагање на вонредни испити - Мај 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ за вонредните ученици за мајска сесија 2020 год.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 20.05.2020 год.

ПРОТОКОЛ на Владата за одржување на работни состаноци

ИЗВЕСТУВАЊЕ за наставниците кои предаваат во IV година 

ИЗВЕСТУВАЊЕ за учениците од завршните години на образование

РЕЗУЛТАТИ од вонредните испити - АПРИЛ 2020

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАСТАВНИЧКИ СОВЕТ - на 06.05.2020 година

ИЗВЕСТУВАЊЕ за формирање на Тимови за промоција на училиштето

ОГЛАС за запишување на ученици во прва година во учебната 2020/2021 год.

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 30.04.2020

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 24.04.2020

РЕЗУЛТАТИ од одбрана на проектни задачи по предмети - 21.04.2020

РАСПОРЕД за полагање на вонредни испити - Април 2020

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?