Недела, Август 09, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

РАСПОРЕД НА ЧАСОВИ за учебната 2019/2020 година - РАСПОРЕД ПО КЛАСОВИ

ПРИЛАГОДЕН РАСПОРЕД на времетраење на часовите за online настава

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?