Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ за наставници - 31.03.2020

1. УПАТСТВО за наставниците за начинот на оценување на учениците во периодот на реализација на настава преку далечинско учење, односно учење од дома (од МОН бр.12-4217/1 од 30.03.2020 година);
 
2. НАСОКИ од МОН од 31.03.2020 година

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?