Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ за наставници - 25.03.2020

За насоките за постапување бр. 08-4147 од 25.03.2020 година од страна на МОН и Уредбата со законска сила за примена на Законот за средното образование за време на вонредна состојба („Службен весник на Република Северна Македонија“ број 76/2020 година), за понатамошно постапување.

УРЕДБА        НАСОКИ

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?