Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ за наставниците - 22.03.2020

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?