Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

СООПШТЕНИЕ до ученици и родители - 17.03.2020 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?