Недела, Август 09, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ИЗВЕСТУВАЊЕ до сите граѓани и вработени - 15-03.2020

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?