Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Национална акција за чистење на отпад - поддржана и во нашето училиште,

со организирано чистење и уредување на училишниот двор. За време на класниот час, на 17.09.2018 год., спроведена е акција за уредување и  чистење на училишниот двор, од отпад кој се наоѓа на несоодветни места. Во акцијата зедоа учество сите ученици, наставници и технички персонал.

cis akc 1

cis akc 2

cis akc 3

cis akc 4

cis akc 5

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?