Вторник, Септември 22, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

ВИСТИНА ИЛИ ИЛУЗИЈА  - Наслов на стрип, кој е награден за НАЈДОБАР ДЕБИТАНТСКИ СТРИП на 13-от Меѓународен Салон на стрип - ВЕЛЕС 2015

Наградата е доделена на авторот, Александра Најдовска, ученичка во втора година гимназија при СОУ „Крсте Петков Мисирков“ - Демир Хисар.

 Najdobar-strip

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?