Понеделник, Јуни 01, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

 

14.09.2015. Избрана Училишна заедница и новиот Претседател при СОУ „Крсте Петков Мисирков“ - Демир Хисар

 UZ-5UZ-2UZ-3UZ-4

 

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?