Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Вака ни започна учебната година...

46Познатиот шоумен, музичар, прекрасен актер, талентиран писател, светски, а наш... ИГОР ЏАМБАЗОВсо гордост ќе прераскажуваме, дека токму ТОЈ,  

на први септември во осум часотсо свој мини концерт стави печат на првиот ден од Новата учебна година. 

Со отворено срце ни раскажа за своите ученички денови, неговите актерски почетоци, неговите инспирации, љубови...

И на крај на сите ученици им подели распоред на часови со негов автограм, изразена срдечна благодарност и обострано задоволство за малку поинаков почеток на школската година. 

Igor 1

Igor 2

Igor 3

Igor 4

Igor 13

Igor 14

Igor 15

Igor 16

Igor 17

 Igor 5

Igor 6

Igor 18

igor raspored 2

Igor 7

Igor 8

Igor 9

Igor 10

Igor 11

Igor 12

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?