Петок, Октомври 30, 2020
Добредојдовте на официјалната страна на СОУ "Крсте П. Мисирков" Демир Хисар

Пристап до    Microsoft Office 365 за образование      Vlez Office365 1   

 Презентација

Анкета

Дали и професорите треба да носат работна облека?